Isdalstø Auto Knarvik as
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice ac-serviceservice crash-damage

Karosseri, lakkering og oppretting

featured image

i kan karosseri, lakkering og oppretting 

Har du fått en kollisjonsskade eller en stygg ripe i lakken? Noen ganger har man uflaks, uansett hvor forsiktig man er. Vi i Bosch Car Service forebygger og håndterer de fleste typer skader i lakk, karosseri og understell – for samtlige bilmerker. Vi utfører også bilplastarbeid. På karosseriverkstedet har vi utstyr og kompetanse for å rette opp skadede karosserier eller, om nødvendig, skifte ut deler med uopprettelig skade.

Vår ambisjon er å utføre arbeidet med en kvalitet som overgår bransjens standarder og utviser størst mulig miljøhensyn. Følelsen når du henter bilen etter en skadeutbedring, skal være som om at “det som skjedde aldri har skjedd”.

Vi hjelper deg også med forsikringen ved karosseriskader.

Hvis du vil, kan vi hjelpe til med skademeldingen og formidle kontakt med forsikringsselskapet. Bosch Car Service samarbeider med og er sertifisert hos alle de største forsikringsselskapene.


Isdalstø Auto Knarvik as – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!